Ζητάμε Νέα Πρόσωπα

Πήγαινε κάτω

Ζητάμε Νέα Πρόσωπα

Δημοσίευση από Admin Την / Το Κυρ Μαρ 23, 2014 11:18 pm

Η μεταρρύθμιση της χώρας χρειάζεται νέα πρόσωπα, με εμπειρία, θάρρος και ακεραιότητα. Ποιοι είμαστε και ποιοι είναι πίσω από το νέο κόμμα;

Δεν υπάρχει κανείς από πίσω. Είμαστε όλοι μπροστά. Είμαστε τα ιδρυτικά μέλη του νέου κόμματος. Είμαστε πολίτες. Προερχόμαστε από κάθε γωνιά της δημιουργικής Ελλάδας, από τις επιχειρήσεις νέων τεχνολογιών, τα ελεύθερα επαγγέλματα, τη βιομηχανία, τα πανεπιστήμια, τον κόσμο της αγοράς, την δημόσια διοίκηση, τις τέχνες και την τηλεόραση. Μας απασχολούν τα ίδια καθημερινά προβλήματα που απασχολούν κάθε νοικοκυριό και κάθε οικογένεια. Είμαστε Έλληνες πολίτες όλων των ηλικιών, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την περιφέρεια, τα νησιά αλλά και την διασπορά.

Δεν είναι από πίσω κανένας αυτόκλητος ηγέτης. Οργανωθήκαμε από κοινού και με ίσους όρους. Μας ενώνουν κανόνες που έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας. Θα εκλέξουμε την ηγεσία μας. Οι χρηματικοί μας πόροι είναι μόνο οι εισφορές των μελών μας.

Φιλοδοξούμε να πείσουμε πολλούς ακόμα να ενταχθούν στο Νέο Κόμμα. Παίρνουμε όμως το θάρρος να ζητήσουμε από τους Έλληνες πολίτες που δεν μας ξέρουν, να δουν την πρότασή μας χωρίς την δυσπιστία με την οποία αντιμετωπίζουν τα παλαιά κόμματα. Πιστεύουμε στη δύναμη των ιδεών μας και θα αγωνιστούμε για αυτές.

Το Νέο Κόμμα ξεκίνησε τώρα την διαδικασία ίδρυσής του. Τα ιδρυτικά μέλη είναι η αρχή. Φτιάξαμε τα θεμέλια ενός πολύ φιλόδοξου οικοδομήματος. Οι όροφοί του, όμως, θα κτιστούν και συμπληρωθούν βήμα-βήμα από νέους ανθρώπους που θα ενταχθούν στο Νέο Κόμμα, συμμετέχοντας στην Ιδρυτική Συνδιάσκεψη, ιδρύοντας τοπικές επιτροπές και συμμετέχοντας στο επερχόμενο συνέδριο. Το Νέο Κόμμα δεν ανήκει στα ιδρυτικά του μέλη. Ανήκει σε όλους όσοι θέλουν να αγωνιστούν για μια δίκαιη και ανοιχτή Ελλάδα.

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται να αναδείξει στην πολιτική ζωή πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν παραμερισμένα ή απεχθάνονταν το πελατειακό κομματικό κράτος. Χρειαζόμαστε ενεργούς, εργαζόμενους πολίτες από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, τις νέες τεχνολογίες, τον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό, τις τέχνες, την δημόσια διοίκηση και τον ιδιωτικό εργασιακό τομέα, την αυτοδιοίκηση. Χρειαζόμαστε ιδίως τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους που έχουν γυρίσει την πλάτη στην παραδοσιακή πολιτική ζωή. Το παλιό σύστημα αργοπεθαίνει. Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε. Όλοι μαζί, με αμοιβαίο σεβασμό και συλλογικές μεθόδους, μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Admin
Admin
Admin

Posts : 70
Βαθμολογήστε μας : 3
Join date : 12/03/2014

http://democracy.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης