Αλλάζοντας το Μέλλον

Πήγαινε κάτω

Αλλάζοντας το Μέλλον

Δημοσίευση από Admin Την / Το Κυρ Μαρ 23, 2014 11:21 pm

Η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη στον μαρασμό. Το Νέο Κόμμα βρίσκει την ελπίδα στην ίδια την κοινωνία μας.

Η χώρα έχει έναν τεράστιο πλούτο ανθρώπων που θέλουν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Το νέο είναι διάχυτο σε όλη τη χώρα αλλά και οπουδήποτε υπάρχουν ελληνικές κοινότητες. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τις ιδιωτικές μας ασχολίες και να δώσουμε από κοινού έναν αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Καλούμε τους ενεργούς πολίτες που αντιτίθενται στη κομματοκρατία, την δημαγωγία και την ανομία να συνδράμουν το εγχείρημα για ένα νέο κόμμα.

Απευθύνουμε πρόσκληση προς όλους όσους τους ενώνει η αγάπη για την πατρίδα και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, όλους όσοι πιστεύουν ότι η πολιτική δεν είναι ευκαιρία ιδιωτικού πλουτισμού ή ματαιόδοξης αναρρίχησης, αλλά προσφορά στα κοινά.

Χρειαζόμαστε όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, όλους όσοι θέλουν να δημιουργήσουν θεσμούς κοινωνικής δικαιοσύνης, να ενδυναμώσουν το κράτος δικαίου και να δουν τη χώρα να γίνεται πιο ανοικτή, πιο δίκαιη και πιο ανταγωνιστική, με θεσμούς που θα ενθαρρύνουν την καινοτομία και το ρίσκο, μια χώρα που θα προοδεύει και ταυτόχρονα θα στηρίζει όλους τους αδυνάτους, χωρίς διακρίσεις.

Ερμηνεύοντας εκ νέου την ταυτότητα μας ως Έλληνες, αναζωογονώντας την δημοκρατική μας παράδοση, μπορούμε να αλλάξουμε την δημόσια σφαίρα, πόλη προς πόλη, χωριό προς χωριό, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα καίριων δημόσιων αγαθών, όπως είναι η υγεία και η παιδεία.

Διαμορφώνοντας την έννοια της ουσιαστικής επιβράβευσης στη δημόσια διοίκηση μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των δημόσιων αγαθών και να υλοποιήσουμε τις επίπονες και μακρόπνοες μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του κράτους μας. Ένα αναδιαρθρωμένο, ευέλικτο και αξιόπιστο σύγχρονο κράτος μπορεί και πρέπει να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Είμαστε πολίτες. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας για την πορεία της χώρας και το καθήκον μας να προσφέρουμε, όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, στη δημόσια ζωή.

Με παρρησία αλλά και σεμνότητα, με θάρρος αλλά και αυτογνωσία, ξεκινάμε μαζί την προσπάθεια να αλλάξουμε το μέλλον της πατρίδας μας.

Admin
Admin
Admin

Posts : 70
Βαθμολογήστε μας : 3
Join date : 12/03/2014

http://democracy.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης